Kort nieuws

Auto raakt van de weg op Spectrumdreef

Een automobilist is donderdagmiddag op de Spectrumdreef van de weg geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Rond 13:00 uur reed de bestuurder over de Spectrumdreef in de richting van de A6. Tussen de kruising van de Terracottaweg en de Sepiaweg raakte de auto van de weg. De auto reed vervolgens van het talud en kwam beneden in het riet tot stilstand. Mogelijk is de bestuurder tijdens het rijden onwel geworden. De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Berging

Het bergen van de auto was een flink karwei. De lier van de bergingsauto had een beperkt bereik waardoor deze verlengd moest worden met meerdere spanbanden. Een agent ondersteunde de berger met de werkzaamheden. Vanwege de berging was een deel van de Spectrumdreef circa een uur gestremd. Rond 15:00 uur kon de weg weer volledig worden vrijgegeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *