Kort nieuws

Gesprongen waterleiding G.T. Rietveldstraat

In de Bouwmeesterbuurt is vrijdagochtend een waterleiding gesprongen. Monteurs zijn ter plaatse gekomen om het probleem op te lossen.

Vrijdagochtend rond acht uur werd de brandweer naar de G.T. Rietveldstraat gestuurd voor hulpverlening. In de groenstrook tussen de Polderdreef en de G.T. Rietveldstraat was een waterleiding gesprongen. De brandweer is ter plaatse gekomen om de situatie te controleren, maar kon zelf verder niets doen. Monteurs van waterleidingbedrijf Vitens zijn ter plaatse om de leiding af te sluiten en te repareren.

Op het veld ontstond inmiddels een grote plas en de greppel langs de Polderdreef was bijna helemaal volgelopen.

Vitens meldt op hun website dat er sprake kan zijn van lagere waterdruk en bruin water uit de kraan. De reparatie kan nog een groot deel van de dag duren. Kijk voor actuele informatie op de storingspagina van Vitens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *