Kort nieuws

Gaslek bij werkzaamheden Oslostraat

Bij bouwwerkzaamheden aan de Oslostraat in het centrum van Almere Buiten is dinsdagmiddag een gaslekkage  ontstaan. Liander heeft de gasleiding afgesloten.

Rond 13:00 uur werd bij het plaatsen van een paal in de grond een gasleiding geraakt. Het gas hoopte zich niet op maar ontbrandde direct waardoor er geen sprake meer was van acuut gevaar. Omliggende woningen hoefden daardoor niet te worden ontruimd.

Netwerkbeheerder Liander is ter plaatse gekomen om de gasleiding af te sluiten. Rond 14:15 uur was het lek gedicht en konden de hulpdiensten retour. Liander zal de leiding later herstellen. Vanwege het gaslek was een deel van de Kopenhagenstraat enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *