Nieuws

Busje rijdt door garagedeur van bedrijf

Op de Beemsterweg is woensdagmiddag een busje door een garagedeur van een bedrijf gereden. Een persoon is daarbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Een busje reed deze middag rond vier uur een bedrijf binnen aan de Beemsterweg, waarbij een garagedeur werd beschadigd. Het is onbekend of de deur geheel was gesloten of deels open stond. Een persoon raakte bij het ongeval gewond. Deze is door ambulancepersoneel ter plaatse verzorgd en vervolgens voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De garagedeur raakte ontzet en lag op het dak van het busje. De brandweer kwam ter plaatse om te assisteren bij het opruimen van de schade en het bergen van het busje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *