Persberichten

Twee autoinbrekers aangehouden in Poort

PolitielogoDe politie heeft in de nacht van donderdag 9 januari twee mannen aangehouden die verdacht worden van het plegen van een autoinbraak en heling.

Rond 02:05 uur kreeg de politie melding van een autoinbraak. Twee mannen zouden zijn weggelopen in de richting van de Hermesstraat. Agenten troffen een opengebroken auto aan en even later werden twee mannen aangehouden op de Aphroditestraat. Bij de fouillering werden goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De twee mannen, 34 en 23 jaar uit Almere, worden verdacht van een diefstal uit een auto en heling. Beiden zijn meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *