Nieuws

Overvaller Albert Heijn onderuit geschopt en verliest buit, politie zoekt nog getuigen

De politie is nog steeds op zoek naar een verdachte van een gewapende overval op een Albert Heijn in Almere Haven. De politie zoekt nog naar getuigen. 

Aan het begin van de avond, rond 18:15 uur, komt er een man de supermarkt binnengelopen. Hij haalt een mes tevoorschijn en loopt richting een balie en roept om sigaretten en geld. Als hij dit heeft gekregen loopt hij door naar andere kassa’s en herhaalt hier zijn oproep om geld onder bedreiging van het mes. Vervolgens vlucht de dader naar buiten waar hij onderuit wordt geschopt door een alerte omstander. De dader komt ten val en de zak met de buit laat hij vallen. Zonder buit rent hij vervolgens weg in de richting van de Rozenwerf.

Signalement van de dader
Het gaat hier om een man van tussen de 1.70 meter en 1.80 meter lang met een getinte huidskleur. Hij draagt witte sneakers en een blauwe jas en voor zijn mond draagt hij een wit mondkapje.

De recherche roept uw hulp in bij de volgende vragen:

 • Wie heeft er maandagavond rond half zeven een man in de richting van de Rozenwerf zien rennen?
 • Wie was er getuige van de overval in de supermarkt?
 • Nadat de dader de tas liet vallen met de buit erin, dwarrelde het geld eruit. Omstanders hielpen bij het verzamelen hiervan. De politie komt graag in contact met deze omstanders.
 • Wie beschikt er mogelijk over camerabeelden waarop bijzonderheden staan met betrekking tot de dader?
 • Wie weet wie er betrokken is bij deze overval?

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben en die iets kunnen vertellen over de gepleegde overval op 31 januari 2022 omstreeks 18:22 uur aan de Markenlaan in Almere. Deel deze informatie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

3 gedachten over “Overvaller Albert Heijn onderuit geschopt en verliest buit, politie zoekt nog getuigen

  • OH HE SNITCHING

 • Wat snitching we hebben teveel van dit uitschot. Ga werken voor je geld en stop met roken.
  Je kind zal maar achter die kassa staan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *