Nieuws

Schade bij aanrijding op de Evenaar

Op de Evenaar ter hoogte van de Bloemenbuurt heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij drie auto’s betrokken waren. Bij het ongeval raakte niemand gewond. 

Rond 15:00 uur kwamen op de kruising van de Evenaar met de Boterbloemweg drie auto’s met elkaar in botsing. Eén van de bestuurders draaide met zijn auto de Evenaar op vanaf het middenstuk. Daarbij werd een auto die al over de Evenaar reed over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. Door de klap kwam de auto die al over de Evenaar reed tot stilstand tegen een auto die aan de rechterzijde stond te wachten om de Evenaar op te rijden.

De betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Alle drie de voertuigen raakten bij het ongeval beschadigd en moesten worden weggesleept. Vanwege het ongeval was een deel van de Boterbloemweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *