Nieuws

77-jarige vrouw overleden bij ongeval op A6

Een 77-jarige inwoonster uit Weesp verongelukte dinsdag 2 november omstreeks 20.20 uur bij een verkeersongeval op de A6 nabij Almere. Het slachtoffer botste door nog onbekende oorzaak tegen een slagboom van de wisselstrook op de A6.

Het ongeval gebeurde rond 20:25 uur in de richting van Amsterdam ter hoogte van de ingang/uitgang met de wisselbaan. Bij het ongeval kwam een persoon om het leven. De politie meldt dat het gaat om een eenzijdig ongeval. Ondanks dat hulpdiensten snel ter plaatse waren, konden zij niets meer voor de vrouw doen. Zij bezweek vrijwel direct aan haar verwondingen.

Agenten van de Forensische Opsporing Verkeer hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *