Nieuws

Almeerders aangehouden voor verzenden drugspakketten

Twee verdachten die postpakketten met drugs naar Thailand hebben gestuurd, zijn dinsdag 2 november aangehouden.

Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man uit Almere. De medewerkers van het Post Interventieteam van de Landelijke Eenheid kwamen de twee verdachten op het spoor tijdens een onderzoek onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie. Naar aanleiding van het inleveren van de postpakketten met drugs werden de verdachten geïdentificeerd. Na de aanhoudingen werden nog doorzoekingen in twee woningen gedaan. Tijdens de doorzoekingen werden onder andere verdovende middelen, een balletjespistool, wapenstok en digitale gegevensdragers in beslag genomen.

Strafmaat
Op het ‘buiten het grondgebied van Nederland’ brengen van verdovende middelen staat een maximale gevangenisstraf van twaalf jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *