Nieuws

Auto vliegt over rotonde en belandt in droge sloot

Een automobilist is vrijdagavond op de Havendreef over een rotonde gevlogen waarna het voertuig in de berm in een droge sloot belandde. De bestuurder is naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 23:00 uur bij de Veldweg. De bestuurder van een personenauto heeft de rotonde kennelijk over het hoofd gezien en is er rechtdoor overheen gevlogen. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kort na het ongeval trokken meerdere politieagenten gekleed in kogelwerende vesten de wijk De Velden in. Het is onbekend waar ze naar op zoek zijn geweest en of deze zoekactie verband heeft met de gecrashte auto op de Havendreef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *