Nieuws

Opnieuw ongeval op kruising Evenaar met Atlasdreef

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Een opzittende van de scooter raakte daarbij lichtgewond. 

Rond 16:00 uur kwamen een automobilist en een scooter met twee opzittenden met elkaar in botsing. De bestuurder van de auto zag na het verlenen van voorrang aan voetgangers de scooter over het hoofd met een ongeval tot gevolg. Eén van de opzittenden raakte lichtgewond aan het gezicht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel raakten beide voertuigen beschadigd.

Eerder deze week vond op dezelfde kruising ook al een ongeval plaats. Volgens buurtbewoners gaat het bijna dagelijks mis op de kruising. De gemeente is van plan om de kruising pas rond 2025 aan te pakken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *