Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van straatroof

De politie zoekt getuigen van een straatroof in het Beatrixpark. Twee jongens beroofden donderdag 2 september omstreeks 23.15 uur een 18-jarige fietsster uit Almere van haar telefoon. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen van de straatroof.

Het slachtoffer was, samen met een vriendin, onderweg naar Kruidenwijk toen zij in het park op de Knikkerbrug werden ’tegen gehouden’ door twee jongens die in het donker waren gekleed. Een van de jongens bedreigde het slachtoffer met een lang voorwerpt en ‘vroeg’ om haar spullen. Het slachtoffer gaf haar telefoon vervolgens af, waarna de twee daders hard wegrenden.

Van de twee daders zijn de volgende signalementen bekend:

Dader een:

  • 1.80 meter lang
  • slank postuur
  • licht getinte huidskleur
  • leeftijd 18-22 jaar
  • Hij was in het zwart gekleed met lange mouwen en een lange broek met een zwart vierkant. De dader droeg een schoudertasje met wit logo wat schuin om zijn bovenlichaam hing. Hij droeg een capuchon en een zwart mondmasker.

Dader twee:

  • 1.85-1.90 meter lang
  • slank postuur
  • blanke huidskleur
  • leeftijd 18-22 jaar
  • Hij droeg een zwart vest met lange mouwen en een zwarte lange broek, zwarte handschoenen en een bivakmuts.

Heeft u informatie over de straatroof? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *