Kort nieuws

Jongen beroofd in Literatuurwijk

Op woensdagavond 1 september werd op het Arthur van Schendelpad een jongen beroofd van zijn fiets en tas. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.40 uur fietste het 16-jarige slachtoffer ter hoogte van de Archipel waar hij geconfronteerd werd met een gemaskerde verdachte. De verdachte trok de Almeerder van zijn fiets en dreigde met geweld. Met twee andere verdachten, die plotseling opdoken, beroofden zij hem van zijn fiets en rugtas en gingen zij ervandoor.

Signalement
Van de verdachten is het navolgende signalement bekend:

  • Verdachte 1 gekleed in een grijs trainingspak met capuchon, leeftijd tussen 18 en 20 jaar oud, getint uiterlijk. Deze verdachte droeg witte schoenen.
  • De twee andere verdachten waren eveneens getint en een van hen droeg een zwart joggingpak.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via Meld Misdaad Anoniem melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

Beeldmateriaal
De politie zou ook graag in contact komen met personen die de vluchtende verdachten gefilmd hebben met hun telefoon. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *