Kort nieuws

Fietsster geschept op de Oostvaardersdijk

Een fietsster is zaterdagmiddag op de Oostvaardersdijk gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De vrouw kon zich ter plaatse door een ambulancemedewerkster laten behandelen.

Het ongeval gebeurde op de Oostvaardersdijk, op de oversteekplaats voor fietsers ter hoogte van het Oostvaardersdiep. De fietsster werd door een auto geschept, waarbij de voorruit van de auto deels werd verbrijzeld. Ondanks de forse klap raakte de vrouw niet ernstig gewond. Een medewerkster van de ambulancedienst kwam ter plaatse om het slachtoffer na te kijken en te behandelen. Daarna kon de vrouw met eigen vervoer haar weg vervolgen.

De auto kon door de schade aan de voorruit niet meer verder en werd door een berger opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *