Kort nieuws

Brandmelding in woning leidt tot aanhouding bewoner

Een brandmelding in een woning in de Bouwmeesterbuurt heeft ertoe geleid dat de bewoner werd aangehouden. Uiteindelijk bleek er van brand geen sprake.

Woensdagmiddag werd kort na half vier melding gemaakt van een zolderbrand aan de H.J.A. Hovens Grevestraat. Het bleek te gaan om dezelfde woning waar op 14 mei ook al brand heeft gewoed. Hulpdiensten spoedden zich ter plaatse en troffen de bewoner aan. De brandweer is de woning binnengegaan met een straal schuim, maar er bleek niets te branden. Inmiddels was de politie in gesprek met de bewoner, die om onbekende reden in verzet kwam en door meerdere agenten moest worden overmeesterd. Nadat hij in de boeien was geslagen werd de man afgevoerd.

Er waren enkele huisdieren aanwezig. De dierenambulance kwam ter plaatse om zich over de beestjes te ontfermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *