Nieuws

Veel schade bij woningbrand Bouwmeesterbuurt

Een woningbrand in de Bouwmeesterbuurt heeft vrijdagmiddag veel schade aangericht. De brand ontstond op de eerste verdieping. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De woningbrand in de H.J.A. Hovens Grevestraat werd kort na het middaguur gemeld. In een van de slaapkamers op de eerste verdieping was brand ontstaan. Er was sprake van behoorlijke rookontwikkeling en de ramen van de slaapkamer begonnen door de hitte al te vervormen.

Omdat er niemand meer in de woning aanwezig was moest de brandweer de voordeur forceren en het keukenraam inslaan om toegang tot de woning te krijgen. De brand was snel onder controle. De woning is vervolgens geventileerd.

Het is nog niet bekend wat er in brand is geraakt en wat de oorzaak was van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *