Nieuws

Grote brand in bedrijfspand Muziekwijk

In een bedrijvenverzamelgebouw in Muziekwijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed. Er raakte niemand gewond. 

Rond 03:00 uur brak door een onbekende oorzaak brand uit in een bedrijvenverzamelgebouw aan de Musicalstraat in Muziekwijk. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand, en even later naar grote brand.

Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. Vanwege een mogelijke vuurwerkopslag in het pand werd de omgeving door de politie ruim afgezet. De brandweer had de brand rond 03:45 uur onder controle. Een aantal panden hebben rook- en waterschade opgelopen.

De politie doet forensisch onderzoek naar het ontstaan van de brand.

Foto 1-3: Instagram.com/brandweetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *