Nieuws

Vrachtwagen verliest containers op A6 bij Haven

Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een ongeval op de A6 bij Almere Haven. Ter plaatse bleken containers van een vrachtwagen te zijn gevallen.

Het voorval gebeurde kort na 12:00 uur op de snelweg A6 richting Lelystad, tussen ’t Oor en de Veluwedreef. Verschillende hulpdiensten spoedden zich richting het ongeval om eventuele hulp te verlenen. Eenmaal ter plaatse bleek de inzet van de brandweer en Ambulance niet nodig.

Op het wegdek zijn duidelijk bandensporen van de oplegger van de vrachtwagen te zien en een ingedeukte vangrail. De vrachtwagencombinatie is vermoedelijk door onbekende reden gaan slingeren, met het verliezen van een deel van de lading als gevolg. Ten tijde van de hulpverlening en de bergingswerkzaamheden kon het verkeer over één rijbaan het ongeval passeren. Dit leverde enige vertraging op voor het overige verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *