Kort nieuws

Vooral schade bij aanrijding op de Evenaar

Zaterdagmiddag heeft er op de Evenaar in Almere Buiten een aanrijding plaatsgevonden. Er was vooral sprake van materiƫle schade. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Rond half twee botsten op de kruising van de Evenaar met de busbaan bij het MBO College Almere een personenauto en een werkvoertuig op elkaar. Inzittenden zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervond vrijwel geen hinder van het ongeval. Zowel op de Evenaar als op de busbaan kon het verkeer de ongevalsplek zonder veel vertraging passeren. Beide voertuigen konden niet meer zelfstandig doorrijden en moesten door een berger worden weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *