Persberichten

Auto botst tegen vrachtwagen op A27

Een 36-jarige man is vrijdagavond rond 22.45 uur op de autosnelweg A27 ter hoogte van de Waterlandseweg gewond geraakt toen hij door onbekende oorzaak met zijn auto tegen de achterkant van een rijdende vrachtwagen reed. De vrachtwagenchauffeur voelde tijdens de rit een klap en parkeerde zijn vrachtwagen op de vluchtstrook om te zien wat er precies aan de hand was. Buiten merkte hij dat een man in een personenauto tegen hem aan was gereden tijdens het rijden. De 36-jarige bestuurder werd met letsel aan zijn bovenlichaam overgebracht naar een ziekenhuis. Er wordt onderzocht of deze man onder invloed van alcohol of drugs reed. De vluchtstrook en de rechterrijstrook werden die avond afgesloten voor het verkeer, in verband met sporenonderzoek en het opruimen van het wegdek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *