Schietpartij in Seizoenenbuurt

Maandagmiddag heeft rond kwart voor vier een schietpartij plaatsgevonden in de Seizoenenbuurt.

Het incident is gebeurd op de Eeuwenweg bij de Julistraat. Er is een ambulance en veel politie ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is opgeroepen, maar niet ter plaatse gekomen. De omgeving is ruim afgezet voor onderzoek.

Het slachtoffer is onder politie begeleiding naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. De politie heeft één persoon aangehouden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.