Nieuws

Ook maandag geen bussen en treinen in Almere

Vanwege het winterweer rijden ook maandag geen bussen in Almere. Mogelijk komt het treinverkeer later vandaag nog op gang. 

Vanwege de sneeuw rijden ook maandag geen bussen in Almere. “Bepaalde delen van onze reisgebieden zijn begaanbaar, maar veel delen ook niet” schrijft Keolis op haar website. Om 20.00 uur komt Keolis met een update over de verwachting voor morgen.

Geen treinverkeer op Flevolijn

Landelijk beginnen er meer treinen te rijden. Van en naar Almere hebben alleen ’s ochtends vroeg enkele treinen gereden. Het is niet bekend wanneer de dienstregeling weer kan worden hervat. NS adviseert om de reis uit te stellen of een alternatief te zoeken.

8 gedachten over “Ook maandag geen bussen en treinen in Almere

 • Hadden ze dit niet eerder kunnen melden dan had ik niet hoeven blauwbekken op het station

  Beantwoorden
  • ACh kom op

  • Dat krijg je ervan met al die technologie die tegenwoordig alles voor je doet.
   Zelf nadenken is er dan kennelijk niet meer bij…

  • Nu ook op dinsdag zie ik geen treinen in Almere, ns zet alleen sprinters in ?????

 • Schandalig dat de gemeente in gebreke blijft maar verantwoording is tegenwoordig een vies woord net zoals daadkracht. Ik ben zelf Melkrijder die bij de boer ophaalt 24/7 Wij gaan gewoon door ⛄️

  Beantwoorden
 • Van Burken

  Het is moeilijk te accepteren dat men anno 2021 bij sneeuwval niet in staat blijkt om deze hypermoderne bussen op de weg te kunnen houden door een ( beperkte ) dienstregeling te handhaven. Dit neigt naar overdreven en licht hysterisch beleid van de dienstregeling in Almere.

  Beantwoorden
 • Ja melkbussen klagen en bedreigen je niet en daar hoef je ook geen verantwoording voor af te leggen ze kunnen alleen o. Vallen en dan loopt de melk weg vroeger stond bij ons op een machine ” voor het openen der mond Hoofd inschakelen.

  Beantwoorden
 • Hahaha,

  Mensen hebben allemaal babbels hier. De chauffeurs bepalen zelf niet of ze de weg wel of niet op gaan, dat wordt bepaald. 80% vd chauffeurs zouden gewoon zijn gaan rijden maar het mocht niet. Maar goed, als we wel rijden en we zijn 3 minuten te laat door de gladheid, dan krijg je een grote smoel dat je te laat bent, dus dan helemaal maar geen bus toch. Publiek kan hier alleen maar klagen, terwijl ze zelf niet weten hoe het werkt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *