Kort nieuws

Jongen beroofd op Stadhuisplein; politie zoekt getuigen

Op woensdag 10 februari loopt een 16-jarige jongen uit Almere rond 19.55 uur op het Stadhuisplein samen met twee bekenden en wordt na mishandeling beroofd van zijn tas. De daders vluchtten weg in de richting van de bushalte. Wij zoeken getuigen van deze straatroof.

Op woensdagavond om 19.55 uur loopt het slachtoffer op het Stadhuisplein in Almere, samen met een vriend en vriendin. Hij wordt eerst door twee jongens aangesproken en achtervolgd. Wanneer zij hem inhalen ontstaat er een dispuut, waarbij het slachtoffer op zijn hoofd en lichaam geslagen wordt.

De vriend probeert tussenbeide te komen, maar kan niet voorkomen dat het slachtoffer beroofd wordt van zijn tas met persoonlijke spullen. De daders rennen weg in de richting van de bushalte. Het slachtoffer heeft diverse beurse plekken, maar is verder normaal aanspreekbaar.

Signalement
De verdachten worden als volgt omschreven.
Verdachte 1:
-Jongen van 18 jaar oud
-Lengte ongeveer 1.90 lang
-Licht getinte huidskleur met sproeten
-Hij droeg een turquoise jas van het merk Air Force, een zwarte Nike-broek en Nike-sportschoenen.

Verdachte 2:
-Jongen van ongeveer 17 jaar
-Ongeveer 1.80 meter lang
-Donkere huidskleur en zwart krullend haar
-Droeg een mondkapje voor het gezicht.
-Hij had een lichtgrijs met donkergrijze Louis Vuitton muts op, droeg een Nike jas en had een grote, beige Gucci-tas bij zich.

Heb je informatie?
Was je rond 20.00 uur op het Stationsplein in Almere? Heb je dit incident gezien of er iets over gehoord? Heb je wellicht camerabeelden? Of weet je iets van de daders? Meld dit dan bij de politie via 0900-844 of gebruik het tipformulier hieronder. Liever anoniem een melding doen? Dat kan uiteraard ook via M-online of telefonisch via 0800-7000.

Bron: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *