Nieuws

Persoon te water in de Oostvaardersbuurt

In de nacht van zaterdag op zondag is in de Oostvaardersbuurt een persoon te water geraakt. Het slachtoffer kon uit het water worden gered en is naar een ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten werden even na half vier ’s nachts gealarmeerd voor een persoon te water bij de Bataviastraat, ter hoogte van de Koopvaardersbrug. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Er bleek een vrouw in het water te liggen.

Het slachtoffer kon uit het water worden gehaald en was bij kennis. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie kon ter plaatse nog geen informatie geven hoe de vrouw te water was geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *