Nieuws

Gewonden na ongeval tussen auto en stadsbus Stedenwijk

Maandag heeft er aan het eind van de ochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus. Het ongeval gebeurde bij de kruising van de Zwolleweg in Stedenwijk. Er zijn twee gewonden gevallen.

Omstreeks 11:15 uur ging het mis. Een auto, komend vanaf de kant van het Echnaton, kwam in botsing met Stadsbus lijn 1 richting Almere Haven. Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De bestuurster van de auto heeft met behulp van de ambulancemedewerkers haar auto verlaten en is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een inzittende van de bus is tevens door de ambulancedienst ter plaatse nagekeken.

Als gevolg van het ongeval is busbaan tussen het centrum en Stedenwijk gestremd geweest. Dit had grote gevolgen voor reizigers naar onder andere: Haven, Poort, Literatuurwijk en Muziekwijk. De dienst verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen.

 

6 gedachten over “Gewonden na ongeval tussen auto en stadsbus Stedenwijk

 • Komt toch weer de vraag wie het rode licht heeft genegeerd.Ook de buschauffeurs wíllen nog wel eens door rood rijden.Hoop dat de V.O.A. duidelijkheid kan brengen.

  Beantwoorden
 • John Lodder

  Komt toch weer de vraag wie het rode licht heeft genegeerd.Ook de buschauffeurs wíllen nog wel eens door rood rijden.Hoop dat de V.O.A. duidelijkheid kan brengen.

  Beantwoorden
 • Johnny de Boer

  misschien is er wel iets mis met de infrastructuur in Almere

  Beantwoorden
 • Niet meteen de buschauffeur de schuld geven.De verkeerslichten gaan heel vaak spontaan op rood/groen terwijl er geen bus te bekennen is.

  Beantwoorden
 • Dit is al het 8ste bus ongeluk in 2 maanden tijd….sinds connexxion de bussen heeft verkocht,word de ene na de andere bus de puinpoeier in gereden

  Beantwoorden
  • Johnny de Boer

   Tja, het oude moet eerst op hé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *