Kort nieuws

Gewonde bij eenzijdig ongeval A27

Bij een eenzijdig ongeval op de A27 is de bestuurster van een personenauto gewond geraakt. Volgens getuigen zou de vrouw plotseling een uitwijkmanoeuvre hebben moeten maken, waarbij de auto over de kop is geslagen.

Het ongeval gebeurde maandagmiddag om ongeveer kwart voor vijf tussen de afslag Almere Hout en knooppunt Almere. De auto kwam op de zijkant op de vluchtstrook tot stilstand. De vrouw werd te hulp geschoten door enkele andere weggebruikers die de ongevalsplaats passeerden, waaronder twee verpleegsters en de inzittende van een dienstvoertuig van de brandweer.

Het slachtoffer is met behulp van de brandweer uit haar auto bevrijd en met o.a. verwondingen in het gezicht naar een ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek en behandeling. Een berger heeft de auto meegenomen. Eén rijstrook van de snelweg was door het ongeval enige tijd afgesloten, waardoor een file ontstond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *