Nieuws

Gewonde en flinke schade bij aanrijding tussen motor en auto

Op de Achillesstraat in Poort is maandag een motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16:15 uur kwam een motorrijder in botsing met een automobilist. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising van de Achillesstraat met de Donarstraat. De motorrijder kwam na de botsing met de auto tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De motorrijder raakte gewond en is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval is het wegdek vervuild geraakt met olieresten. De gemeente gaat aan de slag met het schoonmaken van het wegdek.

Foto’s: Ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *