Kort nieuws

Voordeur woning Wipmolenweg opgeblazen met vuurwerkbom

De voordeur van een woning in de Molenbuurt is in de nacht van zaterdag op zondag met zwaar vuurwerk opgeblazen.

Dat gebeurde in de loop van de nacht op de Wipmolenweg. Dat laten verschillende wijkagenten weten op social media. Op beelden is te zien dat de onderkant van de deur volledig in stukken ligt na een explosie van binnenuit.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. Een medewerker van Forensische Opsporing is later ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. De politie roept mensen die iets weten of gezien hebben, danwel camerabeelden hebben, op om contact op te nemen of dit door te geven via Meld Misdaad Anoniem.

Foto: Wim Knol

Een gedachte over “Voordeur woning Wipmolenweg opgeblazen met vuurwerkbom

  • Toch wel vreemd, als je de politie belt (gedurende het hele jaar, want dit is niet alleen een probleem van nu) dat ze weer bezig zijn met heftig vuurwerk (bommen) dan laten ze aan de telefoon merken er weinig interesse in te hebben. Daarnaast vinden ze een melding met ‘waar ongeveer’ (bijvoorbeeld “in de buurt van de buitenboys en kinderboerderij” niet genoeg, daar kunnen ze niets mee. Ze willen een huisnummer en het liefst wie het doen. Dan gaat het mis en roepen ze ineens getuigen op.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *