Nieuws

Man ernstig gewond na val van verdieping

In de Regenboogbuurt is dinsdagmiddag een man ernstig gewond geraakt na een val van een verdieping van een woning. Hij is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Dinsdagmiddag rond half drie viel een man van de eerste etage van een woning in de Pastelstraat. Naar verluidt stond de man in de deuropening van een Frans balkon, toen kennelijk het hekwerk van het balkon loskwam en de man voorover naar beneden viel. Hij kwam bij de val erg ongelukkig terecht en liep ernstig letsel op. Twee ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen en een traumahelikopter werd opgeroepen. De ambulance en de helikopter ontmoetten elkaar onderweg naar het ziekenhuis, op parkeerplaats de Hackelaar langs de A1 bij Muiden.

Het is onbekend waardoor het defect aan het hekwerk en daardoor de val kon ontstaan. Omdat het snel duidelijk was dat het om een noodlottig ongeval ging werd er ter plaatse door de politie verder geen onderzoek meer ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *