Nieuws

Inbrekers op heterdaad aangehouden

In de nacht van 28 op 29 december werd er melding gedaan van verdachte mannen in de Piranesistraat. Tijdens hun controle ontdekten politieagenten twee inbrekers in een huis aan de Klimtstraat. De vluchtpoging van de verdachten mislukte, waarna ze op heterdaad konden worden aangehouden.

Rond 3.00 uur ’s nachts meldde een getuige dat er twee verdachte mannen door de Piranesistraat in Tussen de Vaarten liepen. Twee politieagenten gingen op onderzoek uit en zagen verderop in de Klimtstraat opvallende lichten in een huis. Ze ontdekten al snel dat er was ingebroken. De twee verdachten probeerden te vluchten, maar na een korte achtervolging werden zij aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Utrecht en een 34-jarige man uit Almere. Beide mannen blijken bekenden te zijn van de politie, en een van had nog een straf openstaan.

Ziet u een verdachte situatie? Bel 112!
Doordat een getuige snel melding deed konden de inbrekers op heterdaad worden aangehouden. Heeft u het idee dat er wordt ingebroken in uw wijk? Of ziet u een andere verdachte situatie? Neem dan contact op met de politie via 112.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *