Kort nieuws

Poort beschadigd na botsing met voertuig

De constructie van een Poort over de Veendamstraat in Stedenwijk is woensdagochtend beschadigd geraakt nadat een voertuig tegen de poort reed. De brandweer heeft de constructie ondersteund.

Een te hoog voertuig reed woensdagochtend tegen de poort aan over de Veendamstraat. Na de botsing met de poort is het voertuig tevens tegen een geparkeerde auto aangereden. De poort raakte dusdanig beschadigd dat de brandweer ter plekke moest komen om de constructie te ondersteunen. Ook heeft men een loszittende plaat verwijderd.

De stempel van de brandweer zal de constructie van de poort blijven ondersteunen in afwachting van de beoordeling van een bouwtechnisch expert. De bewoners van de woningen boven de poort hoefden hun huizen niet te verlaten.

2 gedachten over “Poort beschadigd na botsing met voertuig

 • o goedestede doet r voorlopig niks aan vanwege corona , en verder zetten ze r een paar andere stenen in verder doen ze er niks meer aan daar . want dat kost ze geld , en wat geld kost doen ze niet bij goedestede .

  Beantwoorden
 • Erg vervelend, maar ook grappig…
  Ikzelf heb hier ook met een vrachtwagen tegen aan gereden in mijn jeugdige jaren. Er zijn daar een paar poorten. Hele huif stuk, tand door lip, hoofd op stuur… bewoners in nachtjapon op straat, roepend: “BOM!!”
  Ook dit zal een helse knal geweest zijn. Hoop dat iedereen gezond er vanaf komt.
  Gelukkig ben ik niet de enige…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *