Nieuws

Brandweer hele nacht druk met bestrijden brand Almere Hout

De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag urenlang druk geweest met het bestrijden van een brand in Almere Hout. Een grote stapel hout was door een onbekende oorzaak in brand gevlogen. 

Rond 02:20 uur werd er brand ontdekt bij een grote stapel gekapte bomen aan de Goudplevierweg in Almere Hout. Vanwege de omvang van de brand en het gebrek aan water schaalde de brandweer al snel op naar “grote brand” waarna brandweerauto’s uit heel Flevoland en ’t Gooi ter plaatse kwamen. 

De brand verspreidde zich niet verder waarna enkele brandweerauto’s al snel weer retour konden. Rond 04:30 uur was het grootwatertransport aangelegd en kon er begonnen worden met het volledig blussen van de brand. 

Rond 05.10 uur werd het sein brand meester gegeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *