Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van geparkeerde Golf

De politie zoekt naar getuigen die op zondag 31 mei een zwarte Volkswagen Golf zonder kenteken achterop hebben zien staan. De auto is mogelijk gebruikt bij een beroving in Almere en de politie wilt graag weten waar deze auto tussen de beroving en de aanhouding van een van de verdachten is geweest.

Na een beroving aan de Langshof op zondag 31 mei vluchtten drie verdachten in een zwarte Volkswagen Golf. Een verdachte werd later die dag aangetroffen in een auto die voldeed aan deze omschrijving en is aangehouden. Opvallend is dat bij de auto de achterste kentekenplaat ontbrak.

Iedereen die de auto geparkeerd heeft zien staan, wordt gevraagd om zich te melden.

Het gaat om het volgende voertuig:

  • Volkswagen
  • Golf
  • Diesel
  • Bouwjaar 2004
  • Kenteken achterop ontbreekt

Heeft u deze auto op zondag 31 mei in uw omgeving gesignaleerd? Bijvoorbeeld omdat deze hier geparkeerd stond, of regelmatig door de straat reed? Of herkent u de auto en weet u waar deze vaak te zien is geweest? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *