Nieuws

Onderzoek naar meerdere straatroven in Almere

 In twee dagen tijd zijn zes straatroven gepleegd op diverse locaties in Almere. De politie doet onderzoek en vraagt iedereen alert te zijn. Ben je slachtoffer of getuige? Onthoud signalement en vluchtrichting van de dader(s) en bel direct 112. Telefoon gestolen? Vraag een omstander te bellen.

Maandag 10 februari is een jongen rond 11.25 uur beroofd op de Fijistraat door twee jongens. Rond 17.45 uur werd een jongen beroofd op de Kalenderweg. Ook op de Korte Promenade werd rond 19.30 uur een jongen beroofd.  Korte tijd later werd rond 20.00 uur een jongen op de Wim Meuldijklaan door een groepje jongeren beroofd.

Dinsdag 11 februari vond rond 12.40 uur op de Oeverpromenade een straatroof plaats waarbij een jongen slachtoffer is geworden. Rond 20.20 uur is een jongen beroofd door twee verdachten op het Michael Jacksonplein.  In de meeste gevallen werd een telefoon en/of dure kleding meegenomen.

Informatie

Heeft u informatie over een van deze straatroven? Bel dan met de politie Almere via 0900-8844. Kent u de dader(s) en wilt u liever anoniem blijven. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *