Kort nieuws

Beroving op brug Tussen de Vaarten, twee aanhoudingen

Op woensdagavond heeft de politie twee verdachten aangehouden die kort daarvoor vermoedelijk betrokken waren bij een straatroof aan de Tweede Geuzenbrug. Dat is de brug tussen Tussen de Vaarten en Verzetswijk. 

Rond 21.40 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens hadden geprobeerd een vrouw te beroven. Het slachtoffer kon aan hen ontkomen en informeerde direct de politie. In de omgeving troffen agenten twee jongens aan die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij het onderzoek bleken er voldoende aanwijzingen te zijn voor hun betrokkenheid bij de mislukte beroving. Zij werden aangehouden en ingesloten. De recherche onderzoekt hun betrokkenheid bij deze poging en de eerdere berovingen.

Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van de mislukte straatroof of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *