Nieuws

Brand bij afvaldepot Baljuwstraat

De hulpdiensten zijn zondagavond uitgerukt voor een brand aan de Baljuwstraat in het centrum van Almere.

Omstreeks 23:30 uur kwam de melding binnen dat er een brand zou zijn ontstaan aan de Baljuwstraat. De brand woedt binnen in het gebouw van Stadsreiniging in Almere Centrum. In dit gebouw komt via het Ondergronds Afvaltransportsysteem al het afval van Almere Centrum terecht.

Nadat de brandweer ter plaatse was, is snel besloten op te schalen naar een grote brand en zijn er meerdere bluswagens opgeroepen.

De Landdrostdreef is in beide richtingen afgesloten. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Een gedachte over “Brand bij afvaldepot Baljuwstraat

  • Joop Veeninga

    Manegeweg Almere Haven is ook in het donker een gevaarlijke weg met zachte berm. Deze weg is totaal onverlicht, terwijl het nota bene een doorgaande weg is waaraan een manege gelegen is waar veel kinderen op de fiets naar toe rijden. Dus gemeentebestuur, kijk in de donkere avonduren eens alstublieft onder het motto: Het kan in Almere.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *