Kort nieuws

Getuigen gezocht van beroving door groep mannen

Op woensdagavond 6 november tussen 21.30 en 22.00 uur is op het Gerrit Schultepad in Almere Buiten een man beroofd door zes à zeven jonge mannen.

Die woensdagavond fietste het 18-jarige slachtoffer van werk terug naar huis. Op de brug in de richting van het Meridiaanpark tussen de Regenboogbuurt en Bloemenbuurt werd hij door een groep van zes à zeven jonge mannen tegen gehouden. Eén van de daders vroeg hem welke telefoon hij bij zich had. Toen het slachtoffer antwoordde, begonnen de jongemannen in zijn jaszakken te voelen. Toen de daders de telefoon en portemonnee van het slachtoffer hadden gevonden en daarna zijn fiets in het water hadden gegooid, gingen ze er in verschillende richtingen vandoor. Drie van hen renden over het fietspad in de richting van school “De Buitenburcht”. Eén van hen rende in de richting van de Victoria Regiastraat. Twee anderen renden weg in de richting van de Korenbloemweg.

Signalement
De jonge mannen waren allemaal ongeveer tussen de 1.75-1.80 meter lang en rond de 18 à 19 jaar oud. Ze hadden een donker getint uiterlijk en waren in het zwart gekleed. Eén van hen had een jas van het merk “The North Face” aan. Eén van de jongemannen had een afwijkend signalement ten opzichte van de anderen. Hij was ongeveer 1.60 meter lang, had een donker getint uiterlijk en had kaal of kort geschoren haar.

Getuigen gezocht
Hebt u dit incident  zien gebeuren of herkent u één van de daders? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Een gedachte over “Getuigen gezocht van beroving door groep mannen

  • Zelfde jongens die vuurwerk aan het afsteken waren in de Bouwmeesterbuurt. Zijn bekend bij de politie

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *