Kort nieuws

Auto in de sloot, inzittenden komen met de schrik vrij

Op de Buitenring is vrijdag rond het middaguur een auto bij een ongeval in de sloot beland. De inzittenden zijn gecontroleerd en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Een auto reed vrijdag even voor half twaalf op de Buitenring ter hoogte van industriegebied Poldervlak richting Stripheldenbuurt toen het voertuig door onbekende oorzaak van de weg raakte en in de naastgelegen sloot belandde. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de drie inzittenden te controleren. De inzittenden bleken in orde en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de sloot te trekken en af te voeren. Een rijstrook is tijdens het afhandelen van het ongeval afgesloten geweest. Dit leverde verder geen problemen op voor het overige verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *