Kort nieuws

Brandweer rukt uit door schoonmaakwerkzaamheden

De brandweer is zaterdagmiddag rond 12:30 uur uitgerukt voor een brand in Tussen de Vaarten. Een omwonende zag rook boven een flatgebouw aan de Rembrandweg uitkomen en rook een brandlucht.

De brandweer rukte direct met een hoogwerker en twee blusvoertuigen uit. Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam was er geen rook meer te zien. De bovenste woningen werden door de brandweer gecontroleerd, maar hier bleek niets aan de hand. Met een hoogwerker is ook het dak gecontroleerd. Hier bleek dat de rook uit een ventilatie systeem kwam van een Grieks restaurant.

Elke zaterdagochtend maken medewerkers van het restaurant de ventilatie van de keuken schoon. Hierbij komt er naast wat rook ook een hoeveelheid vonkjes vrij wat voor de brandlucht zorgde. Nadat de brandweer er zeker van was dat er echt geen brand was, ging men retour.

Een gedachte over “Brandweer rukt uit door schoonmaakwerkzaamheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *