Scooterrijder gewond bij ongeval Hospitaaldreef

Dinsdagmiddag heeft op de rotonde voor de tunnel onder het Stadshart een aanrijding plaatsgevonden. Één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 15:15 uur kwamen op de rotonde van de Hospitaaldreef richting de Wandellaan een auto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de weg richting de Wandellaan enige tijd afgesloten.

4 gedachten over “Scooterrijder gewond bij ongeval Hospitaaldreef

 • 22 oktober 2019 om 17:04
  Permalink

  Ik was hiervan getuige en helaas stoppen mensen niet bij de haaientanden en knalde scooterrijder die voorang had vol met zijn been onder de voorkap van de auto. Sterkte gewenst aan de scooter rijder.

  Beantwoorden
  • 23 oktober 2019 om 01:29
   Permalink

   Dankjewel

 • 23 oktober 2019 om 08:12
  Permalink

  ben ik met je eens ,maar hoeveel scooterrijders zijn er niet die denken : ik heb voorrang en lekker puh , sommige scooterrijders zijn eigenlijk net een beetje automobilisten , ikke eerst en dan de rest , lekker gassen en in de linker hand een mobiel en als ze dan moeten stoppen wat denk je 30-40 km alleen remmen met je voorrem dan lig je zooooo onder een auto of bus.

  Beantwoorden
 • 25 oktober 2019 om 08:18
  Permalink

  De meeste stoppen niet, vaak mee gemaakt omdat weer zo’n busje vanaf het ziekenhuis gewoon doorrijdt zonder de kijken en dan moet jij als scooterrijder vol in de remmen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.