Kort nieuws

Drie aanhoudingen voor steekincident Blekerstraat

De politie heeft drie personen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een steekincident in de Blekerstraat op 14 augustus. Hierbij raakte een 29-jarige man uit Almere zwaar gewond.

De recherche heeft na intensief onderzoek drie verdachten aangehouden. De man die verdacht wordt gestoken te hebben is een 19-jarige man die woonachtig is in Belgiƫ. Hij is vrijdag 18 oktober aangehouden en zit voorlopig vast. Twee jongens van 16 en 17 jaar zijn donderdag 24 oktober aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en zijn na verhoor heengezonden.

Na het incident hebben getuigen vijf verdachten weg zien rennen. Het onderzoek naar de overige verdachten loopt nog.

Naar: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *