Twee winkels overvallen in Almere Haven

Dinsdagochtend heeft er op twee winkels in Almere Haven een overval plaatsgevonden. De politie zoekt naar de daders. 

De overvallen vonden rond 10:00 uur plaats op de telefoonwinkel GSM and MORE aan de Meerstraat en de Primera aan de Marktgracht. Tussen beide winkels zit circa een halve kilometer. Beide zaken waren al eerder doelwit van een overval.

De politie is een onderzoek gestart naar beide overvallen. Via Burgernet is een signalement van de daders verspreid. De politie zoekt twee mannen die donkere kleding met een bivakmutsen. Zij reden op een donkere scooter en de bestuurder droeg rode schoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.