Nieuws

Passagiers uit bus gehaald na verdachte situatie

In Almere Buiten is vrijdagmiddag een groot gebied rondom de Sieradenweg afgesloten vanwege een verdachte situatie. Inmiddels is alles weer vrijgegeven. 

Vanwege een verdachte situatie in een bus nabij de Bingtangweg in de Indischebuurt zijn buspassagiers rond 13:15 uur uit voorzorg uit een stadsbus gehaald. De politie heeft naar aanleiding van een melding onderzoek gedaan en heeft het gebied rondom de bus lange tijd ruim afgezet.

Het treinverkeer tussen Almere Oostvaarders en Lelystad werd stilgelegd, ook was er geen busverkeer mogelijk van/naar de Stripheldenbuurt en konden bewoners van de Sieradenbuurt de wijk niet in of uit met de auto.

Rond 14:30 uur werden de afzettingen opgeheven. Het is niet bekend wat de verdachte situatie precies inhield. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *