Nieuws

Kind raakt gewond bij botsing met auto

Zondagavond zijn in de Kruidenwijk een kind en een auto met elkaar in botsing gekomen. Het kind raakte daarbij gewond.

Rond 19:00 uur kwamen op de Witte Klaverstraat een kind en een auto door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Bij de politie kwam een melding binnen dat een kind was aangereden door een scooter. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding met een auto.

De gealarmeerde hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter waren snel aanwezig om het kind medische hulp te bieden. Na aankomst van het medische team werd het slachtoffer naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

3 gedachten over “Kind raakt gewond bij botsing met auto

 • Wilikweten

  Jullie doen copy paste van anderen. Het betrof een aanrijding met een AUTO.

  Check your facts voordat je klakkeloos in de copy-modus schiet.

  Beantwoorden
  • H Gordon

   ze nemen alles klakkeloos aan..hebben wij ook meegemaakt
   doen niet zelf research

  • Bij de politie kwam de melding binnen dat een kind was aangereden door een scooter. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding waarbij een auto betrokken was, en dus geen scooter.

   Helaas hebben wij deze nieuwe informatie niet tijdig meegekregen. Wij hebben contact gehad met de politie en inderdaad de bevestiging gekregen dat het ging om een aanrijding met een auto. Wij proberen altijd de juiste feiten te vermelden, echter is dat in dit geval dus niet goed gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *