Nieuws

Drie rijstroken dicht na ongeval A6

Op de A6 bij Stedenwijk heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Vanwege het ongeval was de hoofdrijbaan afgesloten.

Rond 13:15 uur kwamen bij Stedenwijk in de richting van Lelystad twee auto’s met elkaar in botsing. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie kon niet vertellen of bij de aanrijding iemand gewond was geraakt.

Vanwege het ongeval en onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse is de hoofdrijbaan vanaf Almere Poort tot ongeveer 14:45 uur afgesloten geweest. Het verkeer kon bij het passeren van het ongeval maar gebruik maken van één rijstrook. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

9 gedachten over “Drie rijstroken dicht na ongeval A6

 • Fijn he die nieuwe weg….de ene na de andere aanrijding…nog geen doden…maar dat komt nog wel, vrees ik….mede door de onbegrijpelijke aanduidingen door RWS…..vanaf Diemen begint de hel…..iedereen passeert iedereen links of rechtsom….niemand kent de weg, blijkbaar…..het is één groot drama….wat is het vanaf diemen één grote bende geworden op de weg richting Almere/Gooi…..bedankt RWS

  Beantwoorden
 • Bedankt RWS ???????? niet nodig ,wordt allemaal bijtijds aangegeven maarja het grotendeel van de automobilisten heeft andere dingen aan zijn hoofd wat niks met auto rijden te maken heeft en tel daar de hoge snelheid en het niet aangeven van richting bij op en het plaatje is compleet .Ligt toch echt grotendeels aan de automobilist zelf en altijd maar wijzen naar een ander.
  Splitsing Almere / Amersfoort wordt bijtijds aangegeven en is al een paar weken /maanden zo en toch zijn er van die aso,s die met 130 op het laatste moment nog moeten switchen , je houdt je hart vast totdat er eens een stuk of 10-20 auto,s in de kreukels liggen daar. Traject controle in het hele land.

  Beantwoorden
 • Automobilist

  Ik ben het helemaal met je eens Nonnie.
  En het is helaas niet alleen op de A6 zo, maar ook op de A9 en A1. Voor mijn gevoel lijkt het erop dat er iemand achter de tekentafel zit, die er totaal GEEN verstand van heeft, want anders bedenk je zoiets niet!
  Gek hè dat bestuurders in de war raken, als je voor een bepaalde richting voorheen altijd rechts aan moest houden, je nu opeens uiterst links moet aanhouden!
  Het niveau bij Rijkswaterstaat daalt met grote sprongen.
  Zelfs de verlichting op het juiste tijdstip laten branden is al een probleem voor ze! Overdag brandt de verlichting ter hoogte van de McDonalds op de A6 en ’s nachts is het uit!!! Eén groot drama en één grote bende op de weg om met de woorden van Nonnie te spreken!
  Wat gaat eraan gedaan worden?
  Of moet mevrouw Schultz eerst wakker geschud worden in Den Haag?

  Beantwoorden
 • Mensen moeten eens leren autorijden!
  Veel idioten die lekker appen en/of bellen en idd. met veel te hoge snelheden langs al deze wegen racen!
  Als je op de A6 100km rijd zoals aangegeven wordt je links en rechts ingehaald alsof ik het probleem ben daar! Ikzelf hou ook best van doorrijden waar het kan, maar mensen hou je aan de snelheid bij wegwerkzaamheden, borden en info is echt het probleem niet, attitude van de automobilist wel!

  Beantwoorden
 • Jacqueline

  De beste stuurlui staan weer eens aan wal. Dit ongeval had helemaal niets met de herinrichting van de a6 te maken. Het had op ieder willekeurig stuk (snel- of provinciale) weg kunnen gebeuren. Een slingerende aanhangwagen, dat was t. En voor ons was er geen remmen meer aan. We hebben veel geluk gehad.

  Beantwoorden
 • Vrienden van ons waren betrokken bij dit ongeluk. Ineens ging er iemand voor ze boven op de rem staan omdat die kennelijk niet kon kiezen voor de linkerbaan of de rechterbaan en ging toen maar stilstaan. Gevolg: onze vrienden konden deze malloot niet meer ontwijken. Geef nou niet RWS de schuld, maar haal nou eerst de kneuzen maar eens van de weg af. Zeker 15% van de automobilisten hoort niet thuis op de (snel)weg.

  Beantwoorden
  • Jacqueline

   Goh, ik zat in de auto die niet meer kon remmen. Zijn wij vrienden? Het was toch echt een andere situatie; iets met een slingerende aanhanger…

 • Ilse Daalder

  Mijn dochter en ik zaten in de auto direct achter de auto die niet meer kon remmen voor de auto met aanhanger die zo van rechts naar links schoof. Ik zag t aan komen. De auto met aanhanger kwam van rechts door een flauwe bocht erbij en begin gelijk te slingeren. Hij probeerde het onder controle te krijgen maar dit mislukte. Omdat ik t zag aankomen was ik al vaart aan t minderen en ben ik er niet ook op geknald. De schrik zit er hier nog steeds in en ik hoop dat het goed gaat met iedereen die betrokken is geweest bij dit ongeluk.

  Beantwoorden
 • “De auto met aanhanger kwam van rechts door een flauwe bocht erbij en begin gelijk te slingeren. Hij probeerde het onder controle te krijgen maar dit mislukte” , toch weer een gevalletje te hard rijden geweest misschien?????

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *