Persberichten

Verdachten aangehouden voor inbraken, heling en wietplantage

politie persHet woninginbrakenteam met rechercheurs uit de hele eenheid heeft deze week twee verdachten gearresteerd. Donderdag 27 februari is na uitgebreid onderzoek een 25-jarige verdachte uit Almere aangehouden voor heling. Tijdens de doorzoeking in de woning van de verdachte zijn diverse goederen in beslag genomen, waarvan één goed te linken is aan een inbraak in Drenthe. Daarnaast werd er in de woning van de Almeerder een hennepplantage aangetroffen. Afgelopen dinsdag 25 februari is er een 19–jarige man uit Almere aangehouden die verdacht wordt van het plegen van meerdere inbraken. De gestolen goederen die in de woningen zijn aangetroffen zijn in beslag genomen. Er wordt getracht de goederen terug te brengen bij de rechtmatige eigenaren. Beide verdachten zitten nog vast en het vervolgonderzoek is in volle gang! Het eind vorig jaar verder opgetuigde woninginbraken-team in Almere heeft als missie het terugdringen van het aantal woninginbraken door het oplossen van de gepleegde woninginbraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *