Kort nieuws

Snoep gestolen uit tijdelijk clubhuis Buitenboys

Vrijdagnacht zijn er twee inbrekers aangehouden nadat zij door de politie gespot werden op de Daniël Stalpaertstraat. De goederen die zij bij zich hadden bleken gestolen te zijn uit het tijdelijke clubhuis van de voetbalclub Buitenboys.

Politieagenten zagen vrijdagnacht twee personen met grote tassen over straat lopen. Gezien het tijdstip was dit opvallend gedrag en zijn de agenten overgegaan tot controle van de twee personen.

In de tassen zat een grote hoeveelheid snoep en andere etenswaren. Na onderzoek door agenten bleek dat er ingebroken was in het tijdelijke clubhuis van de voetbalclub Buitenboys. Hierop zijn de twee verdachten aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *