Nieuws

Vier auto’s betrokken bij kop-staartbotsing op Hogering

Op de Hogering zijn vrijdagmiddag vier auto’s betrokken geraakt bij een kop-staart aanrijding. Het ongeval zorgde voor filevorming op de ring. Een persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

De aanrijding gebeurde rond vijf uur ter hoogte van de Grasweg, op de rijbaan richting Almere Buiten. Een auto botste op zijn voorligger bij de verkeerslichten voor de Grasweg. Hierdoor werd deze auto zo hard naar voren gelanceerd dat nog twee auto’s werden geraakt. Vooral de achterste twee voertuigen hebben flinke schade opgelopen.

Naast twee ambulances werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd. Deze kon later worden geannuleerd, omdat het letsel bleek mee te vallen. Een inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. Enkele andere inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd en behandeld.

Omdat er door het ongeval slechts een rijstrook beschikbaar was ontstond er een file die voor enig oponthoud zorgde voor het verkeer in de middagspits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *