Nieuws

EOD stelt vuurwerkbom veilig bij woning Bouwmeesterbuurt

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is zondag in actie gekomen in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten. Dit nadat er een vuurwerkbom tegen een woning was gegooid. De politie heeft twee personen aangehouden.

Zondagmiddag is er tegen een woning aan de E.F. van den Banweg een vuurwerkbom gegooid. Volgens de politie gaat het om een bom ter grootte van een blikje Cola. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie is ter plaatse gekomen om de vuurwerkbom veilig te stellen. Naastgelegen woningen zijn tijdelijk ontruimd.

Mogelijk was de aanleiding voor het gooien van de vuurwerkbom een ruzie, de politie onderzoekt dit. De politie heeft twee personen aangehouden.

 

3 gedachten over “EOD stelt vuurwerkbom veilig bij woning Bouwmeesterbuurt

 • grapjas

  Ja, de politie is meestal de grote afwezige, als zij VOOR die tijd in het geheel worden ingeschakeld, gewaarschuwd. “Dan hebben zij nuttigere dingen te doen. ” Dan krijg je dat.

  Beantwoorden
  • Berend de Beer

   Dus u stelt dat er bij iedere ruzie politie als kleuterjuf de partijen uit elkaar moet komen halen?
   Onzin!
   Een beetje zelfredzaamheid en een gemiddeld IQ had dit kunnen voorkomen.

 • Meent u dat echt? Ik zie al dat politie bij elke ruzie langs moet komen, dat is toch absurd? Er zijn inderdaad nuttigere dingen voor ze te doen. En wie zegt dat dat niet is gebeurd? Dat haal ik nergens uit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *