Nieuws

‘Brand’ op filmset Rundfunk in Almere Poort

Vrijdagavond stond op het gronddepot aan de Eletronweg een onbekend object in brand. De rook was in de wijde omgeving zichtbaar en ook vanuit Naarden kwamen meldingen binnen van de brand.

Door de rookontwikkeling kwamen verschillende mensen op de brand af. Ook handhavers van de gemeente Almere gingen poolshoogte nemen. Ter plaatste bleek het echter te gaan om scene voor een nieuwe film. Volgens een getuige waren er meerdere mensen die de brandweer belden, maar die zijn niet gealarmeerd. Crew van de filmset heeft de brand zelf geblust.

Op het terrein wordt de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter opgenomen. De film zou in het voorjaar van 2020 uitkomen, en dan zal waarschijnlijk duidelijk worden wat er nu in de brand heeft gestaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *